Feest van Licht in Museumpark Orientalis

Met Feest van Licht voel je je na Kerstmis niet alsof je uit een winterslaap moet ontwaken. Eten, drinken, praten, warmte, racen naar de andere familiekant, een kerstevenement is een welkome onderbreking van het vreetfestijn. Het allerschattigste Feest van Licht in Museumpark Orientalis te Heilig Landstichting loopt van 12 december tot en met 10 januari. Op dit sfeervolle lichtfestival vind je onder meer lichtspektakels, een kerstmarkt en kinderactiviteiten, zoals de reis naar Bethlehem. 

Wat is Feest van Licht?

Verkleed je kind als herder of engeltje en kom in de kerstvakantie naar Feest van Licht. Loop mee in de speurtocht, bewonder Jelle’s knikkerbaan, ontdek het doolhof en wandel door de authentieke Romeinse stadsstraat. In de kinderateliers kan worden geknutseld. Ook staan er kerststallen van Noord-Europa en Scandinavië en een tentenkamp en kan je genieten van zangkoren, lezingen en optredens. Reis met je lampion mee naar Bethlehem en ontmoet onderweg de hoofdpersonen uit het Kerstverhaal. Op de kerstmarkt vind je een leuk aandenken!

Feest van Licht

Wanneer: 12 december t/m 10 januari (Reis naar Bethlehem 27 t/m 30 december vanaf 16.00 uur)
Locatie: Museumpark Orientalis, Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting

Feest van Licht, volgend jaar weer!

Feest van Licht Museumpark OrientalisFeest van Licht Museumpark OrientalisFeest van Licht Museumpark Orientalis 4Feest van Licht Museumpark OrientalisFeest van Licht Museumpark OrientalisFeest van Licht Museumpark OrientalisFeest van Licht Museumpark Orientalis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *