Zelfstandige fietsvakantie met HAT Tours

Touroperator HAT Tours uit Haarlem is al sinds 1990 een succes in fiets- en vaarvakanties. Gasten gaan overdag in een kleine groep met fietsbegeleider op pad en eten en slapen op een meevarend hotelschip. Speciaal voor de zelfstandige fietsliefhebber breidt HAT Tours haar tourprogramma jaarlijks uit met diverse onbegeleide fietsreizen. Met behulp van een routebeschrijving, kaart of GPS fiets je van stadje naar stadje. Zeer avontuurlijk!

Fietsvakanties in Europa

Zo is er een prachtige weektour in de Franse streek Lotharingen waarbij je over oude jaagpaden langs de rivier de Moezel kan fietsen. Het meevarende hotel meert onder andere aan bij de charmante steden Metz en Nancy en soms gewoon in ‘t groen. Macedonië is de ideale bestemming voor fietsers die de natuur en oude cultuur van dit fascinerende land willen leren kennen. Onze hoteltour met bezoek aan het Nationaal Park Mavrovo eindigt aan de boorden van het kristalheldere meer van Ohrid.

Fiets en Wandelbeurs

Op 20 en 21 februari vind je tijdens de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht de HAT Tours stand op nummer 4.C.78. Hier kan je uitgebreide informatie krijgen over alle fietsreizen in Frankrijk, Griekenland, Spanje, Turkije, Kroatië, Italië, Macedonië, België en Nederland. In de nieuwe brochure vind je een ruime keuze aan originele reismogelijkheden en bestemmingen.

Fiets ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *